Saturday, 1 November 2008

1st Novem ber 2008


pagi2 aku bangun... pesan bdk2 suruh beli nasi lemak faberet aku kt kedai yg hanya menjual breakfast kt BANDAR GEMEREH sane...hehehehe..if xde, aku suruh dia mention nama aku kt kakak yg jual tu...mesti dia bg mende lain punye..regular customer katakan...

mandi...breakfast and jemor baju yg mlm td aku TOSkan...best arini..xtau kenapa..happy semacam je..mungkin terSEMANGAT lebey sket lepas baca buku MOTIVASI HM TUAH...SENDIRI MAU INGAT...Best!! tq Dr..hehehee..u really make my day!!







petang sket...tunggu kak iffa datang umah aku..dia nk antar thesis dia..masa tu aku tgh cari makan kat BANDAR GEMEREH..hehehe..maklumla aku mana ade transport nk ke bandar..so deretan kedai kt Kg Gemereh ni la..mini bandar bg kami semua..aku ber5..seme org order nasi goreng kampong...aku je mkn mee goreng bsah kuyup(tp td x kuyup mane pon)

nice view kt kedai makan nih..aku sebenornye..segan nk mkn sini..ramai org lepak ar..pakcik2 plak tu..mcm malas benor kami ni nk masak..mmg malas pon...hahahaaha...tambah2..umah xde freezer nih..lgla..mau ari2 beli lauk..kalau x..mana nk simpan beb!















blakang aku tuh...jalan beso..selalu jgak ade excident! best kedai nih..atas bukit..kalu musim banjir..tentu tuan kedai..main jeling2 je kt kedai2 lain..haahahaha..pasal kedai dia atas bukit!!

*******************************************
dalam kul 7pm jgak la aku balik umah..tu pun selepas order 4 kak iffa punye makan skali..sian dia..msg aku nk makan nasi Goreng USA..pakcik tuankedai makan ckp..jauh sgt la dik...
nasi goreng biasa je ye? huhuhu

4 comments:

izzaty said...

Sis..
kat mana kedai mkn tu?
tmn bunga raya ke?
U should try nasik lemak malam kat bus stand tau..
best!

yaya said...

kedai mkn yg kakak shoot gambo tu kt atas bukit tu..dpn umah PM Yusri..actually ms sampai aritu..jmpe PM Yusri tgh lepak2..huhuhu
ns lemak kt bus stand yg jual mlm je tu ye?
nak try!! bile ntah..hahaahaha..bwh jambatan kan??

izzaty said...

yup..
yang kat bwh jmbtn tu...
jom la one day..

BuDaK kAmpUnG said...

nak Nasi LEMAK gak!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA

my music